Hi Marleen en Marjet! Wat heb ik super genoten op jullie vriendinnenavond! Ook al was ik alleen gekomen, het is altijd gezellig! Ik heb een vet mooie jas en laarzen bij jullie gescoord en ook nog de goodie bag gewonnen! Super blij mee! Tofff is voor mij de leukste tweede handswinkel van Haarlem!

Gerdie

Gisteren heb ik weer enkele kledingstukken ingebracht voor de verkoop. Ik kom al jaren bij Tofff en wilde toch een keer via deze weg zeggen dat ik heel tevreden ben over de manier waarop er binnen het hele proces van inbreng en verkoop, en in het contact, met de klanten wordt omgegaan! Top Tofff! ps en altijd weer ‘spannend’ om in te loggen en te zien of er iets verkocht is!

Renate

Wat een gezellig en fijn winkeltje hier in het Kleverpark. Mooie spulletjes, nieuw en tweedehands, voor schappelijke prijzen. En niet onbelangrijk: een hele fijne sfeer. Sinds kort staat er zelfs koffie voor ons klaar!

Marjan

Wat een leuke winkel. Allerlei cadeautjes voor klein en groot. Ook de tweedehands kleding ziet er perfect uit, hip en laag geprijsd. Gezellige meiden. Een aanrader, blij dit ontdekt te hebben.

Nel

Super mooie website, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!!

Bob

Ik kan wel zeggen, dat Tofff in mijn top 3 favoriete winkels staat. Mooie kleding, superfijne sfeer én lekker duurzaam. Ik slaag ALTIJD!

Sandra

Wij zijn benieuwd

Heb je ook een review voor ons? Laat het hieronder weten.