Reviews

Wat vinden onze klanten van ons?

Tofff bij Indebuurt Haarlem

Een nieuw outfit scoren én tegelijkertijd duurzaam bezig zijn? Dat kan bij de winkel Tofff! middenin de Kleverparkbuurt. Met een lach en een goed advies staan de eigenaresses én vriendinnen Marjet en Marleen bijna elke dag voor je klaar.

Lees meer op indebuurt.nl

Super blij!

Hi Marleen en Marjet! Wat heb ik super genoten op jullie vriendinnenavond! Ook al was ik alleen gekomen, het is altijd gezellig! Ik heb een vet mooie jas en laarzen bij jullie gescoord en ook nog de goodie bag gewonnen! Super blij mee! Tofff is voor mij de leukste tweede handswinkel van Haarlem!

~ Gerdie

Gezellige winkel

Wat een gezellig en fijn winkeltje hier in het Kleverpark. Mooie spulletjes, nieuw en tweedehands, voor schappelijke prijzen. En niet onbelangrijk: een hele fijne sfeer. Sinds kort staat er zelfs koffie voor ons klaar!

~ Marjan

Leuke winkel

Wat een leuke winkel. Allerlei cadeautjes voor klein en groot. Ook de tweedehands kleding ziet er perfect uit, hip en laag geprijsd. Gezellige meiden. Een aanrader, blij dit ontdekt te hebben.

~ Nel

Dankjewel!

Voor mij persoonlijk spelen Marleen en Marjet met hun winkel TOFFF een hoofdrol. Hun winkelvoorraad, gastvrijheid en service is zodanig veelzijdig, dat het een feestje is om daar rond te neuzen. Ook als je niets nodig hebt. Sociale innovatie zoals Jane Jacobs haar missie heeft bedoeld. Het is een inspirerende winkel op gebied van wonen, cadeautjes en natuurlijk kleding. De kwaliteit van de tweedehands kleding is top en gaat mee met de mode. Ook als je specifiek naar iets op zoek bent wat op dat moment (tweedehands) niet voorradig is, denken en zoeken Marleen en Marjet met je mee. Voor je het weet krijg je een belletje dat ze bijvoorbeeld z.g.a.n. Sendra boots in jouw maat hebben binnen gekregen. Ook nieuwe kleding is betaalbaar en mooi van kwaliteit. Zo heb ik nu in vijf verschillende kleuren cashmere shawls aan mijn kapstok hangen voor hetzelfde bedrag waar je elders twee shawls aanschaft. Laten we vooral de heerlijke 100% wollen shirtjes niet vergeten en dat voor een bedrag waar ze bij Decathlon niet tegenop kunnen! Tot slot de leuke gifts en kinderspeelgoed waar ik o.a. mijn lieve buurjongens last minute blij mee kan maken.

 

Dankjewel Marjet en Marleen, jullie winkel is de slagroom op het taartje van mijn eigen Sesame Street!

~ Fay

Mijn top 3

Ik kan wel zeggen, dat Tofff in mijn top 3 favoriete winkels staat. Mooie kleding, superfijne sfeer én lekker duurzaam. Ik slaag ALTIJD!

~ Sandra

Erg tevreden

Gisteren heb ik weer enkele kledingstukken ingebracht voor de verkoop. Ik kom al jaren bij Tofff en wilde toch een keer via deze weg zeggen dat ik heel tevreden ben over de manier waarop er binnen het hele proces van inbreng en verkoop, en in het contact, met de klanten wordt omgegaan! Top Tofff! ps en altijd weer ‘spannend’ om in te loggen en te zien of er iets verkocht is!

~ Renate

Gebruiksvriendelijk

Super mooie website, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!!

~ Bob

Wij zijn benieuwd…

Heb je ook een review voor ons? Laat het hieronder weten.