Kleding inbrengen

Geef je kleding een tweede leven

Hoe werkt het inleveren?

Voor een optimale service vindt Tofff! het belangrijk dat er over de inname en verkoop van de aangeboden kleding goede en duidelijke regels zijn. Hieronder vind je alles wat je wilt weten over het inleveren van je kleding.

Hoe werkt het inbrengen?

Bij de eerste inbreng krijg je een persoonlijke klantenpas met een bijbehorend klantnummer. Je gegevens worden opgeslagen in ons softwaresysteem. Bij verkoop wordt 30% van het verkoopbedrag op je digitale klantenkaart bijgeschreven. Je opgebouwde tegoed kun je komen ophalen in de winkel en blijft 2 jaar voor je staan.

Wat kan ik met mijn account?

Via onze website www.tofff.com ‘inbrengklant inloggen’ (met gebruikmaking van je klantnummer en je persoonlijk wachtwoord) kun je zien welke artikelen op welke datum zijn ingenomen. Als je kleding hebt gebracht ontvang je hiervan een bevestiging via je e-mail. Ook kun je via onze website zien welke artikelen er zijn verkocht en hoe hoog je saldo is.

Welke kleding kan ik inleveren?

Bij Tofff! kun je terecht voor je dames- en herenmerkkleding in alle maten. Kinderkleding in maat 86 t/m 176.

Tofff! bepaalt welke kleding er wordt ingenomen. De kleding moet schoon, gestreken, onbeschadigd, eigentijds en seizoensgebonden zijn en alleen van een bekend merk.

Hoeveel kleding kan ik inleveren?

Wij nemen één grote tas per klant per keer in.

Hoe wordt de prijs van de ingeleverde kleding bepaald?

Tofff! bepaalt (eventueel in overleg) de prijs van de kleding en behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen of te verlagen.

Wanneer kan ik kleding inbrengen?

Kleding inbrengen kan van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur.

Inbrengmomenten:

1 maart – lentecollectie

1 mei – zomercollectie

1 september – herfstcollectie

1 november – wintercollectie

 

Wat gebeurt er met kleding die niet voldoet aan jullie eisen?

In principe beoordelen we je kleding direct. Daarna kun je de keuze maken om kleding die niet geschikt is voor de verkoop weer mee te nemen of te schenken aan het goede doel.

Hoe lang blijft de kleding in de winkel hangen?

De goedgekeurde kleding hangt maximaal 6-8 weken (waarvan de laatste 2 weken eventueel voor 30% van de oorspronkelijke verkoopprijs) in de winkel.

Wat gebeurt er met kleding die niet wordt verkocht?

Kleding wordt na de maximale termijn eigendom van Tofff! en geschonken aan het goede doel.

Wie is er aansprakelijk voor de kleding als deze in de winkel hangt?

Tofff! besteedt de grootste zorg aan je kleding. De kleding is echter niet verzekerd tegen diefstal, vermissing en beschadiging. Het inbrengen is op eigen risico.