Hoe werkt het inleveren?

Voor een optimale service vindt Tofff! het belangrijk dat er over de inname en verkoop van de aangeboden kleding goede en duidelijke regels zijn. Hieronder vind je alles wat je wilt weten over het inleveren van je kleding.

Bij de eerste inbreng krijg je een persoonlijke klantenpas met een bijbehorend klantnummer. Je gegevens worden opgeslagen in ons softwaresysteem. Bij verkoop wordt 40% van het verkoopbedrag op je digitale klantenkaart bijgeschreven.

Via onze website www.tofff.com ‘inbrengklant inloggen’ (met gebruikmaking van je klantnummer en je persoonlijk wachtwoord) kun je zien welke artikelen op welke datum zijn ingenomen. Als je kleding hebt gebracht ontvang je hiervan een bevestiging via je
e-mail. Ook kun je via onze website zien welke artikelen er zijn verkocht en hoe hoog je saldo is.

Bij Tofff! kun je terecht voor je dames- en herenmerkkleding in alle maten. Kinderkleding in maat 86 t/m 152.

Tofff! bepaalt welke kleding er wordt ingenomen. De kleding moet schoon, gestreken, onbeschadigd, eigentijds en seizoensgebonden zijn en alleen van een bekend merk.

Wij nemen één grote tas per klant per keer in.

Tofff! bepaalt (eventueel in overleg) de prijs van de kleding en behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen of te verlagen.

Op dinsdag, woensdagmorgen tot 12.00 uur, donderdag en vrijdag wordt ingebrachte kleding in principe direct gecontroleerd. Op andere momenten kun je ook kleding inbrengen, maar dit wordt dan de volgende werkdag gecontroleerd. Kleding die niet geschikt is voor de verkoop wordt dan direct aan het goede doel geschonken.

Kleding die niet geschikt is voor de verkoop schenken wij aan het goede doel.

De goedgekeurde kleding hangt maximaal 6-8 weken (waarvan de laatste 2 weken eventueel voor 50% van de oorspronkelijke verkoopprijs) in de winkel.

Kleding wordt na de maximale termijn eigendom van Tofff! en geschonken aan het goede doel.

Mocht je je kleding aan het einde van de maximale termijn retour willen is dit mogelijk, echter onder de voorwaarde, dat op eigen initiatief de kleding vroegtijdig (uiterlijk 5 werkdagen voor de 15e of de 30e van de maand) wordt opgehaald. Het is handig om thuis een overzicht van je voorraad te printen en mee te nemen naar Tofff!. Op of na de einddatum is het niet meer mogelijk de kleding nog te retourneren.

Tofff! besteedt de grootste zorg aan je kleding. De kleding is echter niet verzekerd tegen diefstal, vermissing en beschadiging. Het inbrengen is op eigen risico.