Hoe werkt het inleveren?

Voor een optimale service vindt Tofff! het belangrijk dat er over de inname en verkoop van de aangeboden kleding goede en duidelijke regels zijn. Hieronder vind je alles wat je wilt weten over het inleveren van je kleding.

Bij de eerste inbreng krijg je een persoonlijke klantenpas met een bijbehorend klantnummer. Je gegevens worden opgeslagen in ons softwaresysteem. Bij verkoop wordt 30% van het verkoopbedrag op je digitale klantenkaart bijgeschreven. Je opgebouwde tegoed kun je komen ophalen in de winkel en blijft 2 jaar voor je staan.

Via onze website www.tofff.com ‘inbrengklant inloggen’ (met gebruikmaking van je klantnummer en je persoonlijk wachtwoord) kun je zien welke artikelen op welke datum zijn ingenomen. Als je kleding hebt gebracht ontvang je hiervan een bevestiging via je
e-mail. Ook kun je via onze website zien welke artikelen er zijn verkocht en hoe hoog je saldo is.

Bij Tofff! kun je terecht voor je dames- en herenmerkkleding in alle maten. Kinderkleding in maat 86 t/m 152.

Tofff! bepaalt welke kleding er wordt ingenomen. De kleding moet schoon, gestreken, onbeschadigd, eigentijds en seizoensgebonden zijn en alleen van een bekend merk.

Wij nemen één grote tas per klant per keer in.

Tofff! bepaalt (eventueel in overleg) de prijs van de kleding en behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen of te verlagen.

Kleding inbrengen kan van maandag t/m vrijdag de hele dag. Op zaterdag bieden we een bijzondere mogelijkheid voor klanten die uitsluitend op zaterdag in de gelegenheid zijn om langs te komen. Neem dan eerst even vroegtijdig contact met ons op!

Kleding die niet geschikt is voor de verkoop schenken wij aan het goede doel.

De goedgekeurde kleding hangt maximaal 6-8 weken (waarvan de laatste 2 weken eventueel voor 30% van de oorspronkelijke verkoopprijs) in de winkel.

Kleding wordt na de maximale termijn eigendom van Tofff! en geschonken aan het goede doel.

Tofff! besteedt de grootste zorg aan je kleding. De kleding is echter niet verzekerd tegen diefstal, vermissing en beschadiging. Het inbrengen is op eigen risico.